Åre Video Challenge

2016-06-30

Åre Video Challenge 9 juli

Är den stora avslutningen på Holliday Club Arena där vi tittar på alla bidragen från året videotävling. Kvällen innehåller allt en cyklist behöver, bra cykling, fantastik miljö, kall dryck, bra musik och en kreativitet som varje år slår oss med häpnad. Det här är kvällen man som cyklist helt enkelt inte missar.

Showen börjar kl 19:30 och med ditt festivalpass så är det bara att kliva rakt in. Om du inte vill ta del av resten av festivalen utan bara komma ner och kolla på filmerna så är det inte ett problem. Du kan köpa en entrébiljett på Åreguiderna eller på plats i dörren, festivalpass och entrébiljett hämtas ut på torget hos Åreguiderna.

I år så är det 5 lag som gör upp om vinsten i Åre Video Challenge tillsammans med sina filmare.

Team Whiteout
Blandar magiska cyklister och magiska filmare. Tyngdlöshet är synonymt med laget som många pratar om inför årets video challenge. Favoriter säger vissa, andra är tveksamma. Namnen talar sitt tydliga språk. Välkomna Anton Thelander, Nicholi Rogatkin tillsammans med Whiteout Pictures!

Team Blur
Team Blur från Norge. Delar av detta lag var med i vinnarlaget från senaste upplagan av Video Challenge och siktar nog inte mot någon sämre placering i år.
Detta lag består av Makken, Zakarias och Niklas framför kameran. Bakom linsen står Axel och Herman. Spännande lag som sitter på många skills!
TeamPitchwork
Här är laget ni ska hålla ögonen på, med Katie Holden & Tarah Gieger!!
Katie har bakgrund från världscup i downhill och har på senare övergått till freeridesidan, hon reser världen över allt från Jordanien till Red Bull Rampage och hon kommer nu till oss i sommar.
Tarah växte upp i Puerto Rico och har tävlat i motorcross i 14 år, nu kör hon motorcross enduroserien för RedBull Honda. Hon sitter på 8 x-games medaljer och 3 mästerskap, och även helt grym på att cykla!! Bakom kameran står Amer kändisen Robert ”Robban” Gustavsson.
Team SOS
Team SOS består av åkarna Max Fredriksson och Robin Wallner, som dessutom representerar helt olika discipliner. Kompisar från way-back så de kommer nog att se till att vända upp och ned på det mesta i Åre Bike Park under veckan.
Bakom kameran hittar vi andra halvan av WallnerBrothers – Niklas Wallner, som kanske även gör något inhopp på två hjul om han blir missnöjd med åkningen från de andra två.
Infocus
Tävlingens mest peppade lag. Teamet har en lastbil full med prylar, snokat upp en ljudstudio i Åre trakten och extra kipppersonal som kan rå klippa materialet på nätterna. Dessutom har dom Duveds legenden Reine Barkered som localguide.
Det här kan bara bli succé.
Se resultatet den 9 juli kl 19.30 på Åre Arena vid Holiday Club
Åre Video Challenge, en videotävling under Åre bike Festival

Åre Video Challenge, en videotävling under Åre bike Festival

 

För deltagande i alla event under Åre Bike Festival krävs festivalpasset, med passet så har du möjlighet att delta i alla event samt ta del av alla Bike Festival deals. Åre Video Challenge kan du köpa biljetter till separat. Mer information finns på www.arebikefestival.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Skriv rätt siffra nedan *