Scooter Are

Ett av Årefjällens mest minnesvärda upplevelser är skoteräventyr. Följ med vår guide längs slingriga skoterleder, mellan fjällbjörk och gran ut till i Åres magiska fjällvärld. Skotern har en tystgående 4-taktsmotor, som avger minimalt med avgaser och gör naturupplevelsen trevligare. När tillfälle ges gasar vi ut på orörda leder och lär oss hantera skoterns fina köregenskaper.

Vi kör med Lynx Adventure 4takt 600cc, en lättmanövrerad snöskoter. Årsmodell 2016. Lån av overall, hjälm och stövlar ingår.

 

Waffles trip 2h

Den perfekta skoterturen för er som vill komma ut på fjället men gärna stannar upp en stund för en kortare fika.

1900sek Familjepris 2 vuxna 2 barn, +1 barn 100kr

950sek 1 pers/ skoter.

600 sek pp delad skoter

Inkl våfflor och kaffe

 

Valley view 2h night

Åreguiderna firar 30 år och vi återinför nu vår månskenstur. Vi tar med er på ett kvällsäventyr under den sprakande stjärnhimlen och stannar för fika vid lägerelden. Har vi tur får vi uppleva norrsken.

1900kr Familjepris 2 vuxna 2 barn, +1 barn 100kr

950kr 1 pers/ skoter

600kr pp delad skoter

Inkl våfflor och kaffe

 

Adventure 2,5h

Här är det fokus på körupplevelsen – ett skoteräventyr helt enkelt

1100kr 1 pers/ skoter

650kr pp delad skoter

 

Fyrtaktar´n, 4h

En kombination där du får uppleva det bästa av två världar. Rejält med skoterkörning samtidigt som tid finns för en fikapaus.

1450kr 1 pers/ skoter

950kr pp delad skoter

Inkl fika

 

Heldagsäventyr

På heldagsturen kommer vi långt ut på fjället för ett riktigt skoteräventyr. Du får se unika platser och kommer under dagen känna dig allt mer bekväm med att framföra din skoter i fjällterräng. Ett stopp för lunch i Vålådalen, Hållfjället eller Ånn är ingen ovanlighet.

2200kr 1 pers/ skoter

Lunch tillkommer