Här börjar
ditt äventyr

Konferensköpare                    Privata aktiviteter

Välkommen till Åre

Vi kan Åre och ser till att ni får minnesvärda upplevelser under er vistelse i Åre fjällen

Åreguiderna har varit aktiva sedan 1985 och består av ett väl sammansvetsat gäng driftiga guider med stor kärlek till människor natur. Vi gillar det aktiva livet i Åre och brinner för små och stora äventyr på fjället.

Vi är stolta över vårat Åre och vill visa er gärna vad som finns att göra i Åres fjällvärld. Vi gör aktiviteter och events året om.

Aktiviteter

Topp 4 av våra mest populära aktiviteter under sommar och höst 

Stand Up Paddle Board

Stand Up Paddle Board

XC Mountainbike

XC Mountainbike

Helikopter

Helikopter

Downhill cykling

Downhill cykling

Våra Tjänster

-Vi skräddarsyr minnesvärda upplevelser!

Om Åreguiderna

Aktiviteter som håller hög kvalitét i kombination med guidernas breda kompetens är anledningen till att Åreguiderna varit aktiva i Åre sedan 1985. Våra guider är ”locals” och  bidrar till Årekänslan. Vi är uppväxta med äventyr i blodet och beroende på väder och vind vet vi vilket som är dagens bästa smultronställen.
Oavsett om du är privatperson eller ett större företag har vi äventyr som passar er. Vintertid är vi i vårt esse och erbjuder bland annat skoterturer, heliski, toppturer och längdskidåkning.
Missa inte att besöka Åre på sommaren. Vi erbjuder sommargästen ett brett utbud av spännande aktiviteter i vår fantastiska fjällvärld. Downhill, mountainbike, SUP, fiskebåtar, flugfiskekurs och trailrunning för att bara nämna några från ett ständigt växande aktivitetsutbud.

Året runt tar vi emot dig och ditt företag för att genomföra konferensaktiviteter. Vi erbjuder teambuilding och gruppövningar för att stärka ”vi-känslan” i en inspirerande och positiv fjällmiljö!

Välkommen till Åre 

Philip Harlaut VD Åreguiderna

Vi är Åreguider

Vi är stolta Åreguider. Vi älskar utmaningar och för oss är ingenting omöjligt!
Vi lovar att ta hand om er!

Philip Harlaut

Philip Harlaut

VD
Jesper Johnsson

Jesper Johnsson

Försäljningschef
Rebecka Eriksson

Rebecka Eriksson

Guide
Johan Blom

Johan Blom

Guide
Suunto
Åre
Salomon

Åregram 

Vårt egna instagram

 

Kontakta Oss

 Stationsvägen 16, 83013, Åre

+46 647 50700

Skicka meddelande

Du kanske undrar vart Åres bästa hjortronställe finns eller så har du bara andra frågor om byn. tveka inte att hör av dig. Fyll i formuläret nedan eller ring 0647 50700!