Skoter och matupplevelser

Vi har många spännande förslag för en matupplevelse. Från den mindre gruppen som avnjuter en smakupplevelse utöver det vanliga i en stuga långt ut på fjället till en utelunch eller afterski på solig veranda. Eller något så enkelt som våffla över öppen eld med äkta kokkaffe. Alla våra matupplevelser går att kombinera med lämplig aktivitet före, efter eller under. Alla priser exklusive moms

Skiersstugan

Jonas Landmark har lång erfarenhet från både finkrog till stora eventmiddagar. Exempelvis medverkade Jonas i köksstaben under Kronprinsessans bröllop, han har jobbat med Volvo Ocean Race samt i svenska paviljongen på Världsutställningen i Shanghai.
Jonas har en naturlig koppling till fjället där han trivs som bäst på antingen cykel, telemarksskidor eller långfärdsskridskor.
Nu tar han med dig på en fantastisk smakupplevelse med en meny av lokala jämtländska råvaror. Att vi valt en genuin timmerstuga långt ut på fjället utan el och rinnande vatten för Jonas middagar gör inte saken sämre.

Aktiviteten kan kombineras med bla snöskoter, topptur och snöskor.
Middag i Skiersstugan för grupper upp till 20 personer. Riktpris från 1200kr pp, transport från 150 kr per person

Hummelstugan

Oavsett om snön vräker ner, vinden viner i knutarna eller stjärnorna lyser klart på stilla himmel kommer du förbluffas över fjällets storslagenhet. Att stå där uppe
när mörkret faller och se ljusen glimma från byn är häpnadsväckande. Under vintern är skotertransporten till och från Hummelstugan ett äventyr i sig och det är härligt att komma in till sprakande brasa, god middag och tända ljus.

Middag på Hummesltugan för grupper upp till 100 personer. Meny från 1295 kr pp Transport med skoter från 275 kr per person.

Hemma hos kock

Detta är ett perfekt avslut på en lång dag, oavsett om du kört en heldag skoter eller haft inspirerande möten.Vår kock kommer hem till er med färska råvaror och en meny som ni givetvis får vara med att föreslå.Antingen är ni med och hjälper till bland kastruller och skärbrädor eller så låter ni kocken göra allt. Pris: offert

After ski vid Skiersstugan

Tänk dig ett åk från Åreskutans topp ner till en väntande afterski där du bestämmer sällskapet.Vi ordnar allt från liveband, trubadur och DJ eller varför inte en egen kock som styr en skön brunch.Vill några ta skotertransport, hundspann eller längdskidor är det lika enkelt. Pris:offert

Fler matupplevelser

Vi har många förslag på upplägg som anpassas efter er grupp. Från enklaste fikapausen med riktigt kokkaffe till en lunch för flera hundra personer ute på fjället.Vi gillar utmaningar och ser redan fram emot er förfrågan.
Åreguiderna har ett tätt samarbete med Åres stjärnkrogar och backrestauranger.Vi väljer det som passar er bäst.Vi bokar gärna in er grupp på guldkornen lite utanför centrum, tex Carins stuga och Lilla Tyrolen om ni vill ha en mer avskild upplevelse.

 

img_3432

åter till skoter åre