Åre är ett starkt varumärke förknippat med mycket positiv energi.

Event i Åre

Här är besökare på semester, kickoff eller en rolig konferens. Folk är öppna för positiva budskap och det tar vi vara på. Vi har kontor på ÅreTorg och vet hur marknaden och människor fungerar här uppe. Vi vet också vad som är värt att satsa på och inte.

  • Syfte

Vad är syftet med eventet? En klassisk fråga men vi måste vetat syfte för att kunna sätta upp mål och veta åt vilket håll vi ska jobba. Vi på ÅreGuiderna Event är tävlingsmänniskor (gamla tävlingsskidåkare) och älskar att uppnå och överträffa mål. De vill vi göra med er också! Vi sätter oss alltid ned tillsammans med kund för att ordentligt diskutera fram SYFTE, IDÉ och MÅL

  • Producera

När syftet, idén och målet är klart gör vi en övergripande projektplan. Vi gör också en tidsplan och en budget. Vi fixar personal, tillstånd (markägarkontakter) och tar fram material som ligger till grund för det kommande mötet. Vi sätter samman ett team med rätt kompetenser och kontrakterar leverantörer och partners. När genomförandet närmar sig omvandlar vi planeringen och produktionen till ett detaljerat körschema baserat på den idé som före, under och efter mötet kommunicerar budskapet. Vi gör helt enkelt det vi är experter på: att leda projekt och se till att hålla ordning på delarna och helheten, alltid med den bärande idén som ledstjärna.

  • Genomföra

Nu börjar det roligaste!

  • Utvärdera

Under hela processen gör vi kontinuerliga avstämningar, så att kunden hela tiden är delaktig i och uppdaterad om var vi står i projektet. Efter genomförandet rekommenderar vi att göra en ordentlig utvärdering. Tillsammans med kund summerar vi framgångarna och lärdomarna. Nådde vi målet? Blev det ett meningsfullt event? Sedan riktar vi blicken framåt: vad gör vi nu? Ska vi göra samma sak nästa år? Vi tror på långsiktiga samarbeten och att bygga återkommande event.

Exempel på tidigare kunder:

Casefilm till Peak Performance multisporttävling för 250 anställda 2013 .

  • Pilot / Slowmo: Simon Sjörén
  • Kamera: Alexander Rydén
  • Kund: Peak Performance / Ryska Posten Event

Eventmarknadsföring
Tävlingar
Location Scout

Eventmarknadsföring

Info kommer snart

Tävlingar

Info kommer snart

Location Scout

Info kommer snart

 

Vad Kan Vi Göra För Er?

Kontakta oss redan idag så hjälper vi er!